Sobre mi

El meu nom és Núria Baldrich Mora i em defineixo com a professional coach, facilitadora i formadora.

Sempre m’ha agradat treballar amb persones i amb organitzacions. En el segon context, l’organitzacional, des de sempre m’hi he sentit particularment atreta. Comparteixo la convicció que si un s’hi compromet pot arribar molt lluny, i tanmateix és col·lectivament com podem assolir resultats excel·lents.

En concret, sempre he sentit que la meva mirada era especialment sensible a trobar respostes entorn a com afrontar els reptes col·lectius per a l’assoliment de resultats òptims. És una recerca que m’ha inspirat en el meu compromís. En aquest context, m’ha fascinat investigar metodologies pràctiques per crear grans resultats col·lectius.

M’interessa l’aspecte tècnic en l’àmbit de les metodologies de treball organitzacional (entre d’altres, per a diagnosticar, per definir objectius, per a programar, per avaluar, per alinear visió-missió-accions...). I especialment m’interessa la influència del factor humà en l’assoliment d’uns resultats grupals altament satisfactoris (dinàmiques personals i relacionals que limiten o dinàmiques que possibiliten).

En l’àmbit formatiu, vaig estudiar Ciències ambientals. En aquell moment, la meva trajectòria professional es va decantar en aplicar-ho des de dues de les meves passions: d’una banda, la comunicació i la pedagogia, i d’altra banda, la dinamització de processos de participació social.

Pocs anys després vaig començar a formar-me en metodologies participatives per al desenvolupament local i comunitari, i també en l’enfoc de la perspectiva positiva del conflicte i els processos per a la seva resolució.

Vaig iniciar una formació en gerència d’empreses. En aquest context, junt amb dos socis més vaig engegar un projecte empresarial. En específic una cooperativa, vinculada a l’àmbit formatiu i educatiu, i a l’àmbit de la participació i la dinamització comunitària.

Paral·lelament, vaig iniciar-me en disciplines i enfocs metodològics per al desenvolupament personal. Era una decisió alineada amb el meu compromís amb la meva evolució personal. Així mateix, en metodologies i enfocs per al desenvolupament organitzacional, una aposta coherent a quelcom que en certa manera sempre m’ha acompanyat com un valor: les formes de treball i de relació en la dinàmica grupal, en general, i la capacitat d’influir en qüestions de bé públic en un sentit ampli (des de l’educació fins a la política), en particular.

Cada vegada més i més fascinada, i amb l’experiència de grans canvis que experimentava en primera persona, se’m reforçava el meu compromís en compartir i posar al servei d’altres persones, organitzacions i comunitats tot allò que estava experimentant com quelcom realment valuós.

Vaig reprendre la meva formació en el món de l’empresa, a partir de la qual va néixer un nou projecte emprenedor: MIRADES, Perspectives transformadores. I he continuat formant-me: m’agrada aprendre. Entenc la formació i el reciclatge continu de coneixements com un valor per poder oferir millors contribucions als meus clients.

Avui dia, em puc definir com una professional compromesa que gaudeix amb allò que fa. Per mi una de les evidències de contribució a un món millor.

VEURE EL CV

COL·LABORADORS

MIRADES, PERSPECTIVES TRANSFORMADORES se sustenta en el principi de poder oferir un gran valor.

Relacionat amb aquest fet, un altre principi es refereix al valor del treball en xarxa amb altres professionals des d’una perspectiva de guany comú, precisament amb la finalitat última de crear serveis d’alta qualitat que generin resultats extraordinaris per als clients.

En aquest context, una de les maneres de concretar aquests principis es tradueix, si s’escau, en la col·laboració amb professionals multidisciplinars, en funció de les característiques específiques de cadascun dels encàrrecs professionals.