facilitadora de equipos

El meu nom és Núria Baldrich Mora. Sóc coach organitzacional, facilitadora d’equips i formadora. I des d’un punt de vista més informal em defineixo com una alquimista amb propòsit, teixidora de xarxes col·laboratives i traductora de l’esfera subtil.

Ajudo empreses i organitzacions a construir un futur prometedor. Ho faig creant espais de treball estimulantment generatius on la creativitat i el poder col·lectiu impulsa els projectes a un nou nivell. Els processos i metodologies que disseny permeten aprofitar la intel·ligència col·lectiva al servei de propòsits elevats, per a aconseguir resultats més enllà del que és imaginable avui.
La meva promesa de valor està amanida amb una abundant creativitat per a dissenyar un procés que combina distensió i productivitat, i que és únic i exclusiu per a cada intervenció.

Les agrupacions a les que ja he ajudat han pogut experimentar formes de treball originals, estimulants i efectives. El mètode que faig servir aporta com a beneficis una major agilitat i productivitat; resultats més creatius i amb valor afegit; i més motivació, satisfacció i compromís.

Parlem?

Núria Baldrich Mora

SERVEIS

CLIENTS

TESTIMONIS

Mar Martinez Trueba

Directora de Regulatory 3.0

“Els seus coneixements en gestió emocional, processos de canvi i noves formes emergents d’evolució des de l’enfoc sistèmic, són una font d’aprenentatge i inspiració per al grup.”

José Luis Rodríguez

Soci de Newlink Group

D’ella em crida molt especialment l’atenció la seva cura pels detalls, per exemple, en crear espais de treball acollidors, transparents i connectats però també eficients. El seu sentit comú està fora del comú.

Bea Mesas

Membre del equip directiu de cafès CIANO

“He de dir que amb la Núria vam veure una llumeta que, amb molta feina i esforç, pot ser capaç de ajudar-nos a millorar la relació família-empresa.”

Salvador Martinez

Consultor d’empreses i exdirector d’EULEN Tarragona

“La intervenció de la Núria va estar molt positiva, i es van evidenciar canvis en alguns comportaments, tant de les persones participants com, de retruc, del conjunt de l´equip. Els resultats van superar les expectatives inicials, i van suposar una millora significativa en les persones i el seu entorn laboral.”

SUSCRIU-TE I ACONSEGUEIX ELS DOS RECURSOS

SUSCRIU-TE I ACONSEGUEIX ELS DOS RECURSOS

Com aconseguir espais de treball col·lectiu efectius, sense desgastar-se en l'intent i l'eina per ortganitzar el teu temps

 

T'has subscrit correctament. Revisa ara el teu correu electrònic (pot trigar alguns minuts i es pot donar el cas que no ho revis a la safata d'entrada principal)

Suscribete a nuestro blog

Disfruta en tu correo de los últimos contenidos publicados en MIRADES

Te has suscrito correctamente, Bienvenido/a a nuestra comunidad,

Suscriu-te al nostre blog

Gaudeix en el teu correu dels últims continguts publicats en

 

T'has subscrit correctament, Benvingut/a a la nostra comunitat. Només et queda confirmar el correu electrònic que t'hem enviat per poder completar la subscripció.