facilitadora de equipos

El meu nom és Núria Baldrich Mora. Sóc coach organitzacional, facilitadora d’equips i formadora. I des d’un punt de vista més informal em defineixo com una alquimista amb propòsit, teixidora de xarxes col·laboratives i traductora de l’esfera subtil.

Ajudo empreses i organitzacions a construir un futur prometedor. Ho faig creant espais de treball estimulantment generatius on la creativitat i el poder col·lectiu impulsa els projectes a un nou nivell. Els processos i metodologies que disseny permeten aprofitar la intel·ligència col·lectiva al servei de propòsits elevats, per a aconseguir resultats més enllà del que és imaginable avui.
La meva promesa de valor està amanida amb una abundant creativitat per a dissenyar un procés que combina distensió i productivitat, i que és únic i exclusiu per a cada intervenció.

Les agrupacions a les que ja he ajudat han pogut experimentar formes de treball originals, estimulants i efectives. El mètode que faig servir aporta com a beneficis una major agilitat i productivitat; resultats més creatius i amb valor afegit; i més motivació, satisfacció i compromís.

Parlem?

Núria Baldrich Mora

CLIENTS

TESTIMONIS

“Els seus coneixements en gestió emocional, processos de canvi i noves formes emergents d’evolució des de l’enfoc sistèmic, són una font d’aprenentatge i inspiració per al grup.”

Mar Martinez Trueba

Directora , Regulatory 3.0

D’ella em crida molt especialment l’atenció la seva cura pels detalls, per exemple, en crear espais de treball acollidors, transparents i connectats però també eficients.

Jose Luis Rodríguez

Soci de, Newlink Group

“He de dir que gràcies a aquest taller he adquirit eines per desbloquejar situacions i que, a mesura que les anem integrant, ens ajudaran a millorar la relació.”

Bea Mesas

Directiva, Cafès CIANO

“Amb el seu gran treball va contribuir a la cohesió, la integració dels diferents col·lectius i va aconseguir un alt compromís de la ciutadania amb el seu barri.”

Estela Piñol

Directiva, Gerent de l'IMSST

SUSCRIU-TE I ACONSEGUEIX ELS DOS RECURSOS

SUSCRIU-TE I ACONSEGUEIX ELS DOS RECURSOS

Com aconseguir espais de treball col·lectiu efectius, sense desgastar-se en l'intent i l'eina per ortganitzar el teu temps

 

T'has subscrit correctament. Revisa ara el teu correu electrònic (pot trigar alguns minuts i es pot donar el cas que no ho revis a la safata d'entrada principal)

Suscribete a nuestro blog

Disfruta en tu correo de los últimos contenidos publicados en MIRADES

Te has suscrito correctamente, Bienvenido/a a nuestra comunidad,

Suscriu-te al nostre blog

Gaudeix en el teu correu dels últims continguts publicats en

 

T'has subscrit correctament, Benvingut/a a la nostra comunitat. Només et queda confirmar el correu electrònic que t'hem enviat per poder completar la subscripció.