Testimonis

Cecilia Torralba y Valerio García

Gerents de Familias Empresarias

Núria Baldrich té una capacitat d’oratòria molt, molt potent. És una persona que té una narrativa apassionada, directa(…) La seva manera de comunicar, de narrar, fa que t’entreguis completament a l’experiència.

José Luis Rodríguez

Soci de Newlink Group

D’ella em crida molt especialment l’atenció la seva cura pels detalls, per exemple, en crear espais de treball acollidors, transparents i connectats però també eficients...”

Mar Martinez Trueba

Directora de Regulatory 3.0

“Els seus coneixements en gestió emocional, processos de canvi i noves formes emergents d’evolució des de l’enfoc sistèmic, són una font d’aprenentatge i inspiració per al grup…”

Pepa Teno

Socia de Qáurea

En la seva faceta de facilitadora, aprecio especialment la capacitat per a estar atenta a tot el que succeeix en l’equip, gestiona les diferents situacions amb gran fluïdesa i eficàcia…”

Salvador Martinez

Consultor d’empreses i ex-director d’Eulen en la delegació de Tarragona

Els resultats van superar les expectatives inicials, i van suposar una millora significativa en les persones i el seu entorn laboral...”

Estela Piñol

Gerent del IMSST

“Amb el seu gran treball va contribuir a la cohesió, la integració dels diferents col·lectius i va aconseguir un alt compromís de la ciutadania amb el seu barri.”

Bea Mesas

Directiva de cafés CIANO

“He de dir que gràcies a aquest taller he adquirit eines per desbloquejar situacions i que, a mesura que les anem integrant, ens ajudaran a millorar la relació…”

Marta Mengual Miralles

Metgessa, participant de taller

“Crec que la Núria és una bona comunicadora. S’ha notat tant que tenia coneixement sobre el tema com també la seva evident i àmplia experiència prèvia. La recomano!”

Pilar Masvidal

Participant en la formació Gestió de conflictes i Procesos de mediació

M’ha fet reflexionar molt sobre la forma com ens relacionem amb nosaltres mateixos i els altres, des d’una òptica que no m’havia plantejat mai…”

Núria Ferrando Tarrech

Tècnica d’ajuntament

“Fer la valoració del pla de treball anual conjuntament amb Núria, amb dinàmiques , ens ha permès tenir una cohesió de grup molt més forta”

Elisabeth Olivera

Participant de formació

“Professional, dinàmica, atrevida i sobretot propera i respectuosa, sempre atenta als impactes individuals i grupals. Per a mi hi ha un abans i un després d’aquest curs que vaig tenir amb ella”

SUSCRIU-TE I ACONSEGUEIX ELS DOS RECURSOS

SUSCRIU-TE I ACONSEGUEIX ELS DOS RECURSOS

Com aconseguir espais de treball col·lectiu efectius, sense desgastar-se en l'intent i l'eina per ortganitzar el teu temps

 

T'has subscrit correctament. Revisa ara el teu correu electrònic (pot trigar alguns minuts i es pot donar el cas que no ho revis a la safata d'entrada principal)

Suscribete a nuestro blog

Disfruta en tu correo de los últimos contenidos publicados en MIRADES

Te has suscrito correctamente, Bienvenido/a a nuestra comunidad,

Suscriu-te al nostre blog

Gaudeix en el teu correu dels últims continguts publicats en

 

T'has subscrit correctament, Benvingut/a a la nostra comunitat. Només et queda confirmar el correu electrònic que t'hem enviat per poder completar la subscripció.