TESTIMONIS

Mar Martínez Trueba

Directora de Regulatory 3.0

“Tinc la sort de col·laborar i co-crear amb la Núria en un projecte sobre nous models organitzacionals. En aquest context, la Núria ha facilitat algunes de les nostres sessions de treball i ha estat tot un aprenentatge. La Núria és valenta des de la serenitat i la cura del grup; té sempre present el benestar individual i del sistema, però sense oblidar el focus o l’objectiu a aconseguir. Comunica de forma assertiva, des del respecte i la humilitat de ser una més. Els seus coneixements en gestió emocional, processos de canvi i noves formes emergents d’evolució des de l’enfoc sistèmic, són una font d’aprenentatge i inspiració per al grup. M’encanta la seva frescor, espontaneïtat i sensibilitat cap a l’autocura. Una font d’inspiració.

José Luis Rodríguez

 Soci de Newlink Group

“Núria és una professional excel·lent, compromesa fins al màxim amb el que fa i molt rigorosa amb la feina que aporta. La seva curiositat infinita, la seva comprensió absoluta de les motivacions i necessitats humanes i la seva humilitat i honestedat amb els qui l’envolten la converteixen en la guia perfecta, en la companya ideal, en la mestra d’aquesta forma nova i diferent de col·laborar en equip. D’ella em crida molt especialment l’atenció la seva cura pels detalls, per exemple, en crear espais de treball acollidors, transparents i connectats però també eficients. El seu sentit comú està fora del comú. I allò bo, a més, és que fins i tot en els pitjors moments, ella sempre té la paraula, la proposta, l’emoció, l’eina justa per convertir els reptes en oportunitats de creixement per a l’equip. Estic molt feliç de conèixer i col·laborar amb la Núria. Amb quatre persones com ella el món seria molt més ric i ple.”

Salvador Martinez

Consultor d’empreses i ex-director d’Eulen en la delegació de Tarragona

En la meva etapa com a màxim responsable de la Delegació d´Eulen a Tarragona, vaig tenir l’oportunitat de comptar amb Núria Baldrich per oferir un seguit de sessions d’acompanyament, amb l’objectiu últim de millorar la dinàmica de treball en l’equip.

La intervenció de la Núria va estar molt positiva, i es van evidenciar canvis en alguns comportaments, tant de les persones participants com, de retruc, del conjunt de l´equip.

Els resultats van superar les expectatives inicials, i van suposar una millora significativa en les persones i el seu entorn laboral.”

 

Bea Mesas

Miembro del equipo directivode cafes CIANO

” Com a empresa familiar que som, no hem sabut separar la relació  empresa – família. Això ha fet que la  comunicació entre els membres de la família tingui certes tensions que afecten substancialment al dia a dia de la empresa.  La situació, a vegades, es fa molt incòmoda. Des de fa molt de temps sé que necessitem intervenció externa.

La proposta que ens van fer des de MIRADES, FACILITACIÓ DE GRUPS em va semblar molt bona idea, ja que per mi qualsevol iniciativa que pugui ajudar a millorar la relació empresa-família és valuosa.  Ha consistit en un taller de comunicació per millorar el clima laboral.

En altres ocasions he pogut assistir a intervencions de la Núria Baldrich i sempre m’ha semblat una persona molt eloqüent,  didàctica  i motivadora.  Per aquesta raó em va semblar una molt bona oportunitat poder fer un taller dirigit per ella. El taller s’ha focalitzat a ensenyar-nos tècniques de comunicació diferents a les que utilitzem habitualment entre els membres de la família.

Havent fet el taller me’n adono que, poc a poc, vaig integrant els conceptes que ens va explicar.  Realment, amb només tres horetes de taller, vaig ser conscient que, en moltes ocasions, la comunicació no fluïa en part per la meva manca d’empatia.  I això que sempre he cregut que era molt empàtica.  Des de llavors tinc eines per desbloquejar situacions que abans no tenia.  Durant el taller,  la Núria va saber portar molt bé el grup, es va saber adaptar a les nostres necessitats, fins i tot havent d’improvisar perquè la situació o requeria. També  va saber reconduir  de manera brillant alguns moments tensos que van sorgir pel fet de ser un grup amb relacions complicades. He de dir que amb la Núria  vam veure una llumeta  que, amb molta feina i esforç, pot ser capaç de ajudar-nos a millorar la relació família-empresa.  “

Estela Piñol

Gerent del IMSST

“Núria amb la seva professionalitat i habilitats comunicatives aconseguir reconstruir i dinamitzar les relacions socials dels barris de Sant Salvador i Riuclar de Tarragona. Va saber entendre les seves peculiaritats, els rols que ocupava cada un dels actors i va traçar llaços d’unió entre la societat civil i les institucions locals. Amb el seu gran treball va contribuir a la cohesió, la integració dels diferents col·lectius i va aconseguir un alt compromís de la ciutadania amb el seu barri.”

 

Núria Ferrando Tarrech

Tècnica d’Ajuntament

Marta Mengual Miralles

Metgessa, participan de taller

” He participat al taller de la Núria perquè el tema m’atreia molt. He anat sense coneixements, sense expectatives de cap mena, i sense saber ben bé a què anava.

 He de reconèixer que el resultat m’ha sorprès moltíssim i molt gratament. La manera com la Núria ha portat la sessió ha fet que un tema totalment desconegut per a mi fos entenedor. Una introducció a tot un plegat de conceptes nous explicats molt clars, i amb el suport d’un material escrit que ens ha entregat per a seguir millor el taller. La sessió ha estat molt ordenada, clara, activa, molt participativa, i divertida!!!

Crec que la Núria és una bona comunicadora. S’ha notat tant que tenia coneixement sobre el tema com també la seva evident i àmplia experiència prèvia. La recomano!”

 

Pilar Masvidal

Participant en la formació Gestió de conflictes i Procesos de mediació.

“Per mi formar-me amb la Núria ha estat una experiència molt enriquidora. En destaco la manera de fer les classes i es nota un gran treball previ de preparació en les seves classes. La seva manera d’ensenyar m’ha ajudat a tenir molt clars els conceptes: exposa amb molta claredat i ho fa de manera molt amena. Són classes molt vivencials i amb moltíssimes dinàmiques que fan més comprensible la teoria. Per a ella és important que l’alumne que té el davant entengui el que està explicant. Aporta molts coneixements que obren horitzons a noves maneres de veure la relació amb tu mateix i els altres. Així, ha introduït un aspecte clau si un vol ser mediador, l’intens treball intrapersonal que has de fer, i ens ha explicat varies tècniques per a fer-lo. D’altra banda, també destaco el material que ens ha facilitat: està molt ben redactat i estructurat.

Coincidir amb la Núria ha estat molt motivador i enriquidor, i per a mi ha suposat un creixement personal intern. M’ha fet reflexionar molt sobre la forma com ens relacionem amb nosaltres mateixos i els altres, des d’una òptica que no m’havia plantejat mai. En particular, m’ha resultat molt motivador el descobriment de la Comunicació No Violenta.”

Elizabeth Olivera

Experiència com alumna

“Núria ha validat una creença meva, i m’ha donat l’espurna necessària per encendre el foc que tenia latent. Professional, dinàmica, atrevida i sobretot propera i respectuosa, sempre atenta als impactes individuals i grupals. Per a mi hi ha un abans i un després d’aquest curs que vaig tenir amb ella … perquè a l’acabar el meu pensament va ser: “Jo vull ser com ella, m’encanta el que genera, aquest és el meu camí” i gràcies a cada dinàmica, a cada explicació, a cada desglossament, vaig poder aclarir molts interrogants. Aquesta és la meva experiència i testimoni”.

Share This