Integració creativa entre els aspectes femenins i els masculins

Som poc conscients que, independentment de si som homes o dones, dins nostre habiten tant aspectes yin-femenins com aspectes yan-masculins.

Succeeix que, en el nostre context social, majoritàriament, per ressonància amb la cultura, aquests dos aspectes estan desequilibrats en el nostre interior. És per aquest motiu que:

 • O bé estem predominantment en el sentir. I, en aquest context, quan aquesta és la nostra predominança, la nostra capacitat de materialitzar allò que volem veure en la nostra vida queda seriosament afectada.
 • O, per contra, estem predominantment en l’acció. I, quan estem principalment en l’acció, actuem, però sense que aquesta acció estigui veritablement connectada amb la nostra veritat interior, sinó que ho fem des de les expectatives socials que marquen què és l’èxit.

En aquest context, requerim poder abraçar tant els espectes yin com els aspectes yan, en el sí d’una dansa creativa que doni cabuda als dons que ens ofereixen ambdós aspectes.

CONTINGUTS

En la present proposta, explorarem:

 1. Polaritats amb què ens identifiquem, polaritats que rebutgem: La dinàmica interior per protegir la vulnerabilitat.
 2. Ampliar-nos en la diversitat interna: Llibertat d’elecció i solucions creatives front als reptes que apareixen en l’espai obert de la vida.
 3. Com estan els arquetips masculins i femenins dins nostre: Els valoro? Els rebutjo? Com es relacionen entre sí?
 4. Com desplegar una dansa creativa entre ambdós aspectes: Experimentació dels quatre passos que componen la dansa.

BENEFICIS

Aquesta exploració és, en última instància, clau, ja que necessitem de tots dos aspectes, els masculins i els femenins, independentment de si som homes o som dones, si el que volem és:

 • Poder exercir de manera efectiva el nostre auto-lideratge.
 • Establir relacions des de l’autenticitat i deixar de perdre’ns en els mandats culturals que ens desalienen i ens desconnecten de qui som.
 • Materialitzar els nostres projectes personals i els professionals des de la sostenibilitat i el sentit.
Núria Baldrich Mora

Núria Baldrich Mora

Speaker i formadora. Facilitadora de grups i de processos participatius.

METODOLOGIA

La present proposta busca iniciar un procés transformatiu i, en aquest sentit, no es tracta d’un taller per parlar sobre el tema i acumular coneixements cognitius sense més. Així, la metodologia ha estat dissenyada per a generar una experimentació corporal en primera persona. I és que és des d’aquesta des d’on podem extreure aprenentatges significatius per a les nostres vides, atenent al principi que l’experiència és quelcom que s’arrela i es queda.

En particular, el més destacable i diferenciador del disseny exclusiu en format laboratori, que va més enllà de fer dinàmiques, és que:

 1. Possibilita descobriments personalitzats completament connectats amb la història personal de cadascú, en els termes d’un acompanyament individual.
 2. A la vegada que, pel fet de desenvolupar-se en grup, d’una banda, permet amplificar la inspiració a partir de les experiències d’altres i, d’altra banda, suposa una inversió menor respecte a un acompanyament personal.

 

ASPECTES LOGÍSTICS

Dia: 6 de Juliol

Horari:  de 9:30 a 14:30h

Lloc: Centre Shangrila salud. C/ dels Banys, 15. Reus (Tarragona)   

Inversió: 77 € (Preu especial primera edició)

Núria Baldrich Mora

Núria Baldrich Mora

Speaker i formadora. Facilitadora de grups i de processos participatius.

TENS ALGUN DUBTE?

Contacta amb mi per correu electrònic a

contacte@mirades.es

o per telèfon al

609261577

Termini d'inscripció 2 de Juliol

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Termini d'inscripció: 2 de juliol

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

SUSCRIU-TE I ACONSEGUEIX ELS DOS RECURSOS

SUSCRIU-TE I ACONSEGUEIX ELS DOS RECURSOS

Com aconseguir espais de treball col·lectiu efectius, sense desgastar-se en l'intent i l'eina per ortganitzar el teu temps

 

T'has subscrit correctament. Revisa ara el teu correu electrònic (pot trigar alguns minuts i es pot donar el cas que no ho revis a la safata d'entrada principal)